10 viikkoa takanapäin

Heippahei kaikille ja oikein hyvää alkanutta viikkoa! Niinkuin olenkin jo ennemmin kertonut, hankin itselleni vuoden alusta oman personal trainerin. Olin etävalmennettavana Ilona Siekkisellä noin kolme kuukautta, jonka jälkeen hänelle tuli huhtikuussa myyntiin DIET-valmennus.  Ostin siis huhtikuun alussa  Ilona Siekkisen DIET-valmennuksen ja haluaisinkin jakaa nyt diettin loputtua kokemuksiani valmennuksesta

Valmennukseen kuului siis tiukka ruokavalio sekä kuntosalitreenit. Myös aerobinen suunnitelma kuului pakettiin. Valmennus oli mielestäni hyvin kattava ja selkeä. Ohjeita oli helppo noudattaa ja ne olivat helposti tulostettavissa. DIET-valmennuksen aloittikin moni samaan aikaan ja valmennukseen kuului facebook-ryhmä, jossa sai kysellä kaikkea ja jakaa myös omia fiiliksiään. Ryhmä tosin jäi hieman hiljaiseksi, koska perustimme whatsapp-ryhmän. Tästä keskusteluryhmästä onkin ollut erittäin suuri tuki ja muiden tsemppi on auttanut jaksamaan viikosta toiseen. Askarruttaviin kysymyksiin vastattiin hyvin nopeaa, joten plussaa myös siitä. Myös joka viikko pidettiin live-lähetys, jossa Ilona puhui toivotuista aiheista.

No, miksi sitten lähdin tällaiseen valmennukseen mukaan? Halusin yksinkertaisesti HAASTAA ITSEÄNI. Katsoa, onko minusta tiukkaan settiin 10 viikon ajan, missä ei herkutella yhtään. Toki myös muutama ihan konkreettinen tavoite oli esimerkiksi painon suhteen, koska se motivoi itseäni huomattavasti enemmän, kun on juuri niitä konkreettisia numeraalisia tavoitteita. Painoa tuli pudotettua yhteensä 5 kiloa, johon olen hyvin tyytyväinen!

Voin siis todella lämpimästi suositella tätä valmennusta kaikille, jotka haluavat pudottaa painoa tai kiinteytyä. Koko paketti omasta mielestäni oli suunniteltu järkevästi sekä monia eri vaihtoehtoja oli paljon. Esimerkiksi, jos on oikein kuormittava työ, niin ruokaa sai lisätä sitä mukaa ja myös kasvisruokavalio oli suunniteltu erikseen.

Tässä nyt muutama kuva, missä on siis lähtötilanne ja nyt tämän hetkinen kunto.





Kuva täältä



Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille :)!




Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit