Lempiliikkeitä salilla

Eli otsikon mukaisesti ajattelin kertoa teille, mitkä on ne mun lempiliikkeet siellä salilla tällä hetkellä ja mikä on se lempparilihas tällä hetkellä. Tämä oli toivepostaus!:) Nämä lempi liikkeet ja lihakset vaihtelee minulla ainakin aika usein. Pyrin kuitenkin pitämään treeneissä tasapainon ja harjoittaa jokaista lihasta säännöllisesti.

Tällä hetkellä lemppareita on siis selkä, olkapäät, pohje ja tietenkin se takalisto. Selkää treenaan noin kaksi kertaa viikossa ja pakaraa noin kolme kertaa. Olikin aikaisemmassa postauksessa siitä, että olen osallistunut sellaisseen bootychallengeen, jossa on pakaralle valmiiksi treenit. Olenkin tehnyt niistä nyt pari ja oli todella hyviä! Kannattaa kokeilla. Bootychallengen löydä siis täältä.

Selälle lempiliikkeitä on ehdottomasti

  • Ylätalja leveällä otteella
  • Kulmasoutu yhdellä kädellä
Nämä kummatkin liikkeet löydät vlogistani!:) Liikkeissä saa hyvin tuntuman selkään ja seuraavana päivänä kyllä huomaa, että on treenattu selkää. Toki vaihtelen liikkeitä sillontällöin, koska kyllä sitä joskus kyllästyykin. Mutta nämä on kyllä luottoliikkeitä!

Lempi olkapääliikkeitä on sitten

  • Vipunosto sivuille suorin käsin
  • Pystypunnerrus käsipainoilla
Kun treenaan olkapäitä, tykkään tehdä yleensä super-sarjoja. Eli teen kaksi eri liikettä putkeen. Siinä saa hyvää poltetta ja treeni pysyy mielenkiintoisena. 

Pakara
  • Lantionnosto
  • Sumokyykky
  • Suorinjaloin maastaveto
Oi että! Mikäs sen parempaa, kuin että pakara on niin tulessa ettei kävelemään meinaa päästä. Näillä liikkeillä se on taattua. 

Ja sitten vielä pohkeet. Pohkeille on kaksi lemppariliiketta, joita myös teen superina. Toinen on prässissä tehtävä liike ja toinen ihan levypainoilla tai käsipainoilla tehtävä. Esimerkki prässissä tehtävään liikkeeseen löytyy täältä ja toinen liike täältä



Siinä olisi minun lempiliikkeitä tällä hetkellä!:) Mitkä on sun lempiliikkeet tai lihakset mitä tykkäät treenata?

Ei muutaku oikein hyvää sunnuntaita kaikille 😘 Huomenna tulossa sitten taas vähä videota.

Seuraathan minua myös 





Kommentit

Suositut tekstit