Mukavuusalueelta poistuminen...

Olen pitkään lukenut paljon eri aiheisia blogeja, mutta yleensä niiden aiheet ovat liittyneet jollain tavalla hyvinvointiin. Blogeissa julkaistaan erilaisia treenejä, reseptejä ja vinkkejä liittyen terveellisempään elämätapaan. 

Mielessäni on käynyt monesti, olisiko minustakin tuohon? Voisinko minäkin ruveta kirjoittamaan liikkumisesta, terveellisestä ravinnosta ja hyvinvoinnista ylipäätään? Voisinko minä innostaa muitakin ihmisiä voimaan paremmin? Siitä se ajatus sitten lähti ja tässä sitä ollaan, kirjoittamassa ensimmäistä blogitekstiä. Kirjoittaminen ei koskaan oikein ole ollut se minun juttuni. Siksi blogin kirjoittamisen aloituskin tuntui aluksi mahdottomalta. Mutta päätin hypätä pois mukavuusalueeltani ja toivottavasti tulevaisuudessa saan todeta, että se todellakin kannatti!

Kerron hieman taustatietoja minusta. Olen 22 -vuotias nuori nainen. Ammatiltani olen lähihoitaja ja nyt viime joulukuussa 2016 valmistuin sosionomiksi. Työskentelen tällä hetkellä vastaavana ohjaajana mielenterveyskuntoutusukodissa. 

Olen nuoresta asti harrastanut eri urheilulajeja, mm. kilpatanssia ja lentopalloa. Pienenä haaveilin, että minusta tulisi ammatti jalkapalloilija, mutta se ei ole toteutunut vielä tähän päivään mennessä. 

Tällä hetkellä harrastuksenani on kuntosalilla treenaaminen. Olen jo useamman vuoden käynyt silloin tällöin salilla, mutta nyt vasta alkuvuodesta 2017 aloin käymään ihan säännöllisesti. Voisi sanoa, että siitä tuli tavoitteellista ja siksi hankin itselleni myös personaltrainerin. 

Mistä sitten haluan blogissani kirjoittaa? Haluan kirjoittaa valinnoista, joita ihminen voi tehdä kulkeakseen kohti terveellisempiä elämäntapoja. Haluan antaa vinkkejä ja niksejä liittyen treenaamiseen ja ruokavalioon. Mutta ennenkaikkea haluan kirjoittaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Positiivisuuden kautta voidaan saada mitä mahtavampia elämäntapamuutoksia aikaan, eikä kaiken aina tarvitse olla niin vakavaa ja hampaat irvessä tekemistä! 

Haluan innostaa ihmisiä liikkumaan liikkumisen ilosta ja syömään terveellisemmin, koska siitä tulee vaan niin sairaan hyvä olo! Toivon, että jäät lukemaan blogiani!:)






Kommentit

  1. Hienoa Minna. Jään odottamaan seuraava postausta!❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kommentista ja mahtavaa, että jäät❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit