Nicerun- tapahtuma Seinäjoella

Olin eilen ensimmäistä kertaa Nicerun- tapahtumassa Seinäjoella. En kuitenkaan ollut itse juoksijan roolissa, vaan edustamassa käyttämiäni ravintolisiä. Esittelimme tuotteita ja meillä oli myös arvontaa siellä. En ole siis koskaan ennemmin osallistunut mihinkään tällaiseen ja voin kertoa, että jännitti ihan hirveästi. 

Ventovieraille ihmisille puhuminen on oikeasti haasteellista minulle, eikä se ole koskaan tuntunut kovin mielekkäältä. Päinvastoin, olen ehkä ennemminkin karttanut tilanteita, missä minun täytyisi mennä juttelemaan ihmisille, keitä en tunne.  Asioiden tekeminen, mitkä eivät itselle ole niin mielekkäitä ja haastavat nimenomaan poistumaan sieltä mukavuusalueelta, ovat hyvin palkitsevia. Ainakin minulle tämän viikon aikana on osoittautunut se todeksi, että voi saada todella innostavia ja positiivisia kokemuksia vaikka tekeekin asioita, jotka tuntuvat ehkä vaikeilta tai epämukavilta.


Kokemuksena tällaiseen tapahtumaan osallistuminen oli siis hyvin opettavainen. Jouduin taas poistumaan sieltä omalta mukavuusalueeltani ja oikeasti mennä juttelemaan niille ihmisille. Ja vaikka moni käveli vain ohitse, oli myös niitä joiden kanssa sai jutella mukavia ja tutustua. Uusiin ihmisiin tutustuminen onkin oikeastaan aika kivaa! 













Edellisessä blogikirjoituksessanikin puhuin mukavuusalueelta poistumisesta, joten olkoon se tämän viikon teema! Voisinkin haastaa teitä kaikkia vielä tämän viikon aikana tekemään jotain sellaista, mitä ette ennen ole tehneet tai joka haastaa teitä ihan uudella tavalla. Liittyy se sitten urheiluun tai henkilökohtaiseen elämään tai ihan mihin vain! 





There is a whole world outside your comfortzone...

Kommentit

  1. Hieno juttu Minna! Ymmärrän ton vieraille juttelun hyvin. Se on aina jännä varsinkin silloin ku huomaa että ihminen jolle yrittää puhua onkin hiljainen tai ehkä jotenkin tympee. Heti tule epävarma olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentista😊❤️ Kyllä se menee juurikin noin! Tuntuu että itsekkin menee ihan lukkoon eikä osaa oikein sanoa enää mitään😄

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit