Herkkukrapula

Tämä viikko on kyllä alkanut vallan mainiosti, kun oltiin töistä laivaristeilyllä tiistaista keskiviikkoon. Siellä tanssittiin ja syötiin hyvin. Meillä oli keskiviikkona lounasbuffetti, jota odotin kyllä niinku kuuta nousevaa. 10 viikkoa ilman minkäänmoisia herkkuja on kyllä tuntunu välillä todella pitkältä ajalta, joten senki takia buffetin jälkiruokapöydän ajatteleminenki sai veden kielelle!

Sitä tuli sitten ne kaksi päivää syötyä tosiaan aivan vapaasti ja mitä vain mieli teki. Suklaata, pullia, sipsiä siis kaikkea! Ja oli se pojat hyvää 😍 Mutta tänään aamulla heräsin oikeasti ihan niinku mulla olis ollu kunnon krapula! Päätä jomotti, väsytti ja hieman teki pahaaki. Ja kaikki tämä siitä, kun olin syöny varmaan niin paljon sokeria. Olo on ollu ihan järkyttävä! Hiki on valunu vaikkea mitään oo tehnykkää.

Oliko herkuttelu tän kaiken arvosta? TODELLAKI! Mutta nyt taas hyvillä mielin palaa takasi ruotuun ja syö terveellisesti. Ennen seuraavaa kertaa ;) Mutta kyllä sitä oikeesti ihminen välillä tarvitsee jotain hyväskää, tai ei nyt tietenkää pakosta kaikki ihmiset, mutta minä ainakin tarvitsen.

Lopuksi vielä muutamia kuvia laivalta. Sitähän olettais, että olis hienoja kuvia ruuasta ja kaikista erilaisista leivoksista, mutta ei tämä neiti mitään kuvia kerinny siä ottaha, kun kaikki piti laittaa niin nopiaa suuhun! Yritän kyllä kovasti opetella ottamaan niitä valokuvia!

Oikein ihanaa torstaita kaikille💕




Kommentit

Suositut tekstit