Viiden ihmisen summa

Olin tosiaan viikonloppuna Vantaalla koulutuksessa siskoni kanssa, niinkuin jo aikaisemmin kerroin. Paikalla oli noin parisataa henkeä ja tunnelma siellä luentosalissa oli katossa! Kaikki ihmiset olivat niin innostuneita ja inspiroituneita, että se tarttui tahtomattakin! Lähdin ensimmäisen kerran mistään koulutuksesta ikinä, niin täynnä virtaa ja uusia ideoita. Teen mahtavien ihmisten kanssa töitä ja olen törmännyt niin hienoihin persooniin.





















Koulutuksen jälkeen mietinkin tarkemmin sitä, että kuinka meihin vaikuttaa suuresti se seura, missä vietämme aikamme. Että jos nyt mietitään vaikka viittä läheisintä henkilöä, jonka kanssa vietät aikaasi. Millaisia he ovat? Ja millaisen olon he aiheuttavat sinussa? Ja vielä oikeastaan voisi miettiä, millainen sinä olet? Koska näillä viidella ihmisellä on siihen suuri vaikutus!

Jos haluat olla energinen, positiivinen ja iloinen, hanki ympärillesi myös sellaisia ihmisiä. Enkä nyt tarkoita, että koko ajan täytyisi olla yhtä hymyä. Jos sinulla on esimerkiksi ystävä, joka aiheuttaa aina negatiivisia tunteita ja vie sinulta energiaa pois, onko ystävyytenne sen arvoista? Iloinen ja positiivinen energia tarttuu helposti, eikö? Mutta myös negatiivinen.

Sinä olet viiden sinulle läheisimmän ihmisen summa, mieti sitä 😘





Kommentit

Suositut tekstit