Aamusta päivä paras❤️

Jaoin tuossa taannoin vinkin aamupalalle ja täältä pesee toinen vinkki! Olen itse jo pari vuotta syönyt melkein aina aamupalaksi puuroa. Se on yksinkertaisesti vain niin hyvää ja siitä pystyy tekemään monenlaisia eri variaatioita.

 Puuro on helppo ja nopea tapa valmistaa aamulla hyvä ja maittava aamupala. Itse yleensä sekotan päälle marjoja ja rasvana käytän kookosrasvaa tai sitten maapähkinävoita (NAM!). Sitten vielä kylkeen proteiininlähteeksi esimerkiksi munakas tai rahkaa. Älkää siis unohtako sitä proteiinia myös siitä! Joskos oon myös sekottanut raejuustoa puuron sekaan.

Älkääkä hyvät ihmiset vain tehkö sitä virhettä, että jättäisitte aamupalan välistä. Aamupala on päivän tärkein ateria ja sitä ei todellakaan kannata jättää syömättä! Jos illalla tekee mieli syödä kaikki ruoka mitä vain jääkaapista löytyy, on syynä usein liian vähäinen syöminen aamupäivästä. Ja jos ei tee mieli syödä aamulla, se on vain merkki siitä, ettei aineenvaihdunta toimi kunnolla. Joten kannattaa pikkuhiljaa totuttaa kroppaa siihen, että aamulla se saa myös energiaa.

Tässä muutama kuva vielä tekemistäni aamupuuroista..







 Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)!

Kommentit

Suositut tekstit