Jokainen on kaunis juuri sellaisena kun on

Oikein hyvää maanantaita💓 Minulla tuli nyt sellanen fiilis, että haluaisin kirjoittaa pohdintatekstin. Olen paljon tässä pienen ajan sisällä miettinyt sitä, kuinka paljon varsinkin me naiset arvostelemme itseämme ulkonäöllisesti. Kuinka jonkun mielestä hänellä on liian iso lantio, liian iso pylly, liian pieni pylly, kamalat jalat, hirveä vatsa ym..

Jokaisella meistä on vartalossamme kohtia, joihin ei ole tyytyväinen tai joita esimerkiksi häpeilee. Mutta monet niistä kohdista ovat myös sellaisia, mitä toiset ihmiset ei todellakaan huomaa. Tai mihin ei kukaan oikeasti kiinnitä huomiota. Sen sijaan, että joku katsoisi sinua ja miettisi, että ompa kamalan isot jalat, voi hän miettiä, että ompas hänellä kauniin muodokkaat jalat!Oikeasti.

Joskus ne epämiellyttävät kohdat ovat vain pinttymiä meidän päässämme! Ei ne oikeasti näytä siltä, mitä omassa päässään kuvittelee.

Meidän naisten täytyisi ruveta enemmän harjoittelemaan kehumaan itseämme, kuin että aina keksisimme jotain moitittavaa. Ja myös kehumaan toisiamme! Mietitään mielummin niitä hyviä puolia itsesämme. Jokainen on omalla tavallaan kaunis juuri sellaisenaan kun on, on mielestäni hyvä ajattelumalli.

Ne omat ei niin miellyttävät kohdat omasta mielestä täytyy myös oppia hyväksymään. Jokaisen naisen pitäisi aamulla peilin edessä seistessään miettiä vaikka kolme hyvää puolta itsessään ja kolme kohtaa vartalossaan, mihin on tyytyväinen.Sen jälkeen voisi myös ottaa tavoitteeksi kehua päivän aikana kaveria. Ei tarvitse väkisin päästään keksiä mitään, vaan ihan oikeasti sanoa jotain, mitä tarkoittaa.

Minä uskon, ettei naisilla tule parempi itseluottamus sitä kautta, että heillä on timmi ihannevartalo, vaan siitä, että he ovat oppineet hyväksymään vartalonsa sellaisena kuin se on!

Ollaan naiset ylpeitä vartalostamme💕💋


Kommentit

Suositut tekstit