Kun liikunta ei tunnu liikunnalle, koska se on niin KIVAA!

Tiedättekö te sen tunteen? Se on ihan huippua! Minulle kävi näin tämän viikon torstaina. Olimme kaverini kanssa kokeilemassa ihan uutta harrastusta. Meitä molempia taisi jännittää kyllä ihan hirveästi, mutta yhdessä oli onneksi helpompi mennä kuin yksin. No mitä me sitten käytiin kokeilemassa? Kävimme cheerleading- harjoituksissa.

Kaikki tämä lähti siitä, kun meidän yhteinen kaveri harrastaa cheerleadingiä ja olemme sivusta seuranneet hänen kokemuksiaan ja muutamissa näytöksissä olemme myös olleet katsomassa. Olen aina ihaillut tätä urheilulajia, koska se vaatii varmasti paljon uskallusta ja voimaa tehdä kaikkia pyrtsejä ym. mitä näitä nyt on :D! 

Kesällä yksillä festareilla kaverini ja hänen joukkuekaverinsa sai idean tehdä nostoja. Minä halusin tietenkin mukaan kokeilemaan! Mikä näin jälkeenpäin ajateltuna ei ehkä ollut fiksuinta, mutta onneksi ei sattunut kuinkaan. Siitä kokemuksesta oltiinkin sitten niin innoissaan koko festariviikonloppu. Kaverini ehdotti, että kävisin tutustumassa ihan aloittelijoiden harjoituksissa. No siitä sitten tuumasta toimeen .

Niinkuin jo sanoin, meitä kumpaakin jännitti paljon ja kumpikaan ei varmasti oikein tiennyt, mitä odottaa. Ryhmä oli onneksi suhteellisen pieni ja kaikki tuntuivat olevan oikein mukavia. Teimme tunnilla hyppyjä, akroa ja nostoja. Hypyissä oli hirveän vaikea keskittyä sekä jalkoihin, että käsiin. 

Akroissa teimme kuperkeikkoja eteen ja taakse, kärrynpyöriä ja käsilläseisontaa. Kuperkeikoissa tuntui, että pyörryn juuri siihen paikkaan. Takaperinkuperkeikka oli myös helpomopi kuin etuperin, mikä oli yllätys minulle. 

Harjoituksissa tuli hiki, mutta kivaa oli. Käsillä seisominen seinää vasten oli myös erittäin hankalaa. Seisoin seinän edessä vaikka kuinka kauan, ennen kuin uskalsin kokeilla. Ja se tunne, kun viimein uskalsin ja se onnistuikin! Itsensö ylittäminen on parasta. 

Menenkö harjoituksiin uudelleen? TODELLAKIN! Kannustan kaikkia kokeilemaan uusia liikuntalajeja. Vaikka se tuntuisi siltä, että "ei minusta tuohon ole" tai "se on varmasti liian vaikeaa" niin kokeilkaa. Siinä  ei menetä mitään. Päinvastoin. Voi käydä niinkuin minulle ja löydätkin itsellesi ihan uuden harrastuksen joka vie mukanaan samantien!

Ja tänään uudelleen harjoituksiin ;) Oikein hyvää sunnuntaita kaikille❤


Kommentit

Suositut tekstit