Mitä tarttuu käteen aina ruokakaupasta?

Monilla meistä on varmasti niitä luottotuotteita, mitä kaupasta tulee aina ostettua. Ajattelinkin nyt jakaa teille mun omat. Näitä tuotteita multa löytyy AINA kaapista ja jos joku puuttuu niin tulee kyllä kiirus kauppaan.

On hyvä, että tiettyjä juttuja löytyy ruokakaapista aina. Koska niitä tilanteita tulee usein, että tuut nälkäisenä kotiin ja haluaisit nopeaa jotain välipalaa. Ainahan se on parempi, että kaapista löytyy jotain muutakin nopeeta kuin se suklaapatukka.

Mun kaupassa käynti on aika tylsää puuhaa nykyisin, koska ostan melkein aina samoja juttuja. Mutta ainakaan en tarvitse enää lunttilappuja mukaan :D!

No mitä sieltä kaupasta sitten tarttuu mukaan? Hevi osastolta tulee aina ostettua perus kurkut, tomaatit ja parsakaalia. Ostan myös aina banaaneja ja omenoita. Ne on ne perus vihannekset ja hedelmät mitä mulla pitää aina olla kotona. Helppoa ja hyvää. Sitten ostan aina pähkinöitä ja kookosöljyä rasvanlähteeksi. Pähkinöitä on niin helppo ottaa välipalalla ja töihinkin mukaan.


Kuivia aineita, mitä ostan, ovat tumma makarooni ja gluteenittomat kaurahiutaleet. Gluteenittomia kaurahiutaleita siksi koska ne yksinkertaisesti maistuvat vain paljon paremmilta. Kananmunia täytyy myös aina olla sekä marjoja. Onneksi nyt on saanut pakkaseen ostettua tuoreita mansikoita ja mustikassakin olen pari kertaa käynyt. Se käy yllättävän kalliiksi, jos ostaa aina kaupasta marjat. Joskus kyllä herkuttelen ja ostan pensasmustikoita puuron päälle, koska ne ovat vain NIIIN hyviä :P




Siinä oikeestaan oli ne yleisimmät tuotteet!:) Mitä luottotuotteita teillä on, mitä tulee kaupasta ostettua? Hei ja muistakaa laittaa myös seurantaan mun ig --> minna_eveliina 
Hyvää loppuviikkoa kaikille!😊



Kommentit

Suositut tekstit