100 ja 1 ajatusta

Heipparallaa ja oikein hyvää torstaita. Ompas ollut taas mukava viikko kaikenkaikkiaan. Kehonpuhdistuskuurista pian puolet ohi. Tällä viikolla on kyllä tehny niin paljon mieli kaikkia pullia ja piirakoita, että ei tosikaan 😂 Mutta ei se mitään, pari viikkoa enää ja sitte saa taas luvan kanssa herkutella. Ja toinen mitä odotan, on että saan mun aamupuuron takas. Ei meinaa aamu millään lähteä käyntiin ilman kaurapuuroa, herranjumala. Mutta kaksi viikkoa menee nopeasti.

Sitten, tällä viikolla aloitin taas uuden harrastuksen. Mukavaa! Nimittäin osallistuin tiistaina ensimmäistä kertaa elämässäni joogan alkeiskurssille. Oon pitkään jo halunnut kokeilla joogaa. Pari kertaa on tullut tehtyä kotona videoiden avulla muutamia liikkeitä ja joskus olen ollut ladylinellä hotjoogassa. Eli kokemukset ovat olleet aika vähäiset.

Ennakkoluuloja tunnista kyllä oli. Ajattelin, että ennimmäkseen sielä vain maataan ja hengitellään ja tehdään alaspäin katsovaa koiraa. Mutta minut todistettiin kyllä vääräksi. Tunnilla liikkeet olivat monipuolisia. Ensiksi ohjaaja näytti, kuinka ne tehtiin ja sen jälkeen tehtiin yhdessä. Kaikissa liikkeissä hengitys kulki mukana. Hengitykseen oli hieman hankala keskittyä, kun mietti vain tekeekö liikkeet oikein. Onneksi siihen ei tarvinnut vielä näin aloittelijana keskittyä liikaa.

Vaikeinta varmasti silti oli ne harjoitukset, missä vain maattiin, rentouduttiin ja hengiteltiin. Harjoituksen aikana oli tärtkeää, että keskittyisi vain tähän hetkeen. Keskittyisi vain omaan hengitykseensä ja tähän hetkeen. Minulla ajatukset harhaili vaikka ja missä. Moneen otteeseen sai palauttaa ajtuksia takaisin hengitykseen. Uskon kuitenkin, että sekin ajan myötä harjaantuu ja toivonkin sitä, Koska meillä on niin paljon ajatuksia päivän aikana pään sisällä, että ei voi tehdä kuin hyvää välillä nollata. Kun sen vain nyt oppisi.

Eli kaikenpuolin hyvät kokemukset ensimmäisestä tunnista ja varmasti tulen jatkamaan joogaamista. Aivan mahtava syksy kyllä näiden harrastusten puolesta 😍 Mikäs sen mukavampaa kun pysyy homma mielenkiintoisena ja kokoajan oppii jotain uutta!😊


Minua voi seurata myös:

Instagramissa @minnaeveliina

Snapchatissa @minnaeveliina

Facebookissa @MinnaEveliina



Kommentit

Suositut tekstit