Unelmia ja kovaa työtä


Olin viimesunnuntaina sellasessa tapahtumassa, että oksat pois! Niinkun jotkut teistä on saattanut huomata, meillä on ollu meneillään yhdenlainen hyvinvointi- haaste nimeltään 90dayschallenge. Koko tämä haaste huipentui sunnuntaina 3.9 Tamperetalolla tapahtumaan, joka oli täynnä motivaatiota ja inspiraatiota. Monia meidän tiimiläisiä myös palkittiin Tamperetalon lavalla, mukaanlukien minut!


Meille oli esiintymässä kuuluisa motivaatiopuhuja Alexander Plath sekä omien unelmiensa toteuttaja ja varsin mahtava nainen Vappu Pimiä. Kumpaakaan en ollut nähnyt ennemmin ja molemmat tekivät kyllä suuren vaikutuksen. Päätin nyt jakaa myös teidän kanssa muutamia asioita, joita siellä opin.

Kova työ voittaa lahjakkuuden. Alexander puhui siitä, kuinka jotkut ihmiset olettavat vain, että joku menestyy sen takia kun hän on niin lahjakas jossain. Tai toinen on, että "hänelle kävi vain hyvä tuuri". Mutta tosiasia on se, että kova työ voittaa lahjakkuuden. Monet menestyjät ovat oikeasti tehneet paljon TÖITÄ sen eteen, että ovat nyt siinä pisteessä missä ovat.


Unelma on tavoite, jolla on aikaraja. Eli muista aina laittaa aikaraja omalle unelmallesi. Mutta tähän väliin on myös hyvä muistuttaa toinen asia jonka opin. Jaa yksi iso unelmasi pienempiin tavoitteisiin. Eli ei kannata ruveta haukkaamaan liian suurta palaa. Voit asettaa unelmallesi aikarjaksi vaikka 10 vuotta ja jakaa tavoitteet sitten vuosiin. Eli tavoitteenani vuoden päästä on..ja toisen vuoden päästä..jne ymmärrätte mitä tarkoitan. Isoa tavoitetta ei voi saavuttaa kerralla.

Elämässä kaikki perustuu päätöksiin. Monet päätökset me teemme tunteiden, eikä järjen perusteella. Vasta myöhemmin perustelemme päätöksemme faktoilla.

Tapojaan voi oikeasti muuttaa. Koska tapa on vain ajatus, jota ajattelemme usein. Mutta jos rupeamme muuttamaan ajattelutapaamme, myös tapamme muuttuvat. Esimerkiksi jos ajatellaan, että ihminen on perusluonteeltaan negatiivinen. Ei hän oikeasti ole. Hänen ajattelutapansa on, jonka hän voisi hyvin kääntää positiiviseksi ajattelutavaksi ja sitä myötä myös muuttua positiivisemmaksi.

Saimme myös Vapulta paljon hyviä neuvoja, miten vastoinkäymisistä selvitään ja kuinka kannattaa olla periksiantamaton. Tässä vielä kolme tärkeintä vinkkiä.mitkä jäivät minulle eritoten mieleen:

1. Uskalla sanoa unelmat ääneen
2. Uskalla hypätä rotkoon, Joskus täytyy tehdä päätöksiä, jotka tuntuvat todella hulluilta!
3. Nauti, elämä on lyhyt. Oletko sinä tyytyväinen omaan elämääsi?


Hyvää viikonloppua toverit 😗

Minua voi seurata myös:

Instagramissa @minnaeveliina

Snapchatissa @minnaeveliina

Facebookissa @MinnaEveliina

Kommentit

Suositut tekstit