Valkosia ja vihreitä päiviä, mitä?

Mahtavaa maanantaita kaikille!:) Viikonloppu taas ohi ja se oli ihan HUIKEE! Olin sunnuntaina sellasessa tapahtumassa, että oksat pois. Mutta siitä myöhemmin tällä viikolla vähän lisää. Tämä maanantai hieman jännitti, vaikka odotinkin aika paljon sitä samaan aikaan.

Tänä maanantaina aloitin 28 päivän kehonpuhdistuskuurin (cellresetin) ja ajattelinkin jakaa teidän kanssa vähän mikä se oikein on.

Mikä on cellRESET ohjelma?

CellRESET on 3-vaiheinen LifeStyle ohjelma. Hormonitoimintamme ja aineenvaihduntamme ovat usein menneet ns. tukkoon, johtuen mm.prosessoidusta ravinnosta, lisäaineista, säilöntäaineista, täyteaineista, suolasta ja sokerista, lääkejäämistä, lannotteista ja erilaisista myrkyistä. Ohjelman avulla saamme mahdollisuuden puhdistaa elimistömme. Se ei siis ole laihdutuskuuri, vaikka monet kyllä laihtuvatkin sen aikana. 


Kenelle cellRESET ohjelma on tarkoitettu?

Sinulle joka haluat pudottaa painoa turvallisesti ja pysyvästi, haluat kiintyä tai saada lihakset näkyviin. Tai sitten sinulle, joka haluat heleämmän ihon, kirkkaammat silmät ja yleisestikin paremman terveyden. Haluaisitko sinä elimistön sinne kertyneestä kuonasta ja myrkyistä? 

Onko ohjelmassa tiukka ruokavalio?

ON! Ehdottomasti tiukka. 28 päivänä on tiettyjä raaka-aineita mitä saa syödä ja myös määrät. Joten jos et ole valmis noudattamaan ruokavaliota 100%, se ei ole sinua varten. Eli ohjelman ensimmäiseen vaiheeseen (28 päivää) kuuluu valkoisia sekä vihreitä päiviä. Valkoisilla päivillä syödään pelkästään proteiinia ja hyviä rasvoja. 2-4 viikoilla tulee mukaan myös vihreät päivät, jolloin saa myös syödä kasviksia ja hedelmiä.

Mitä ohjelmassa sitten saa syödä?

Ohjelman ensimmäisessä vaiheessa, eli kuurivaiheessa (28päivää) syödään puhdasta ruokaa 4 kertaa päivässä. Syödään siis kasviksia, kanaa, kalaa, lihaa, tofua, maitohappobakteerijogurttia, marjoja, hedelmiä, siemeniä, kookosöljyä, oliiviöljyä ja suolatonta voita. Tarkoituksena on siis jättää pois kaikki ylimääräinen suola ja sokeri pois. Ruokaa saa maustaa yrteillä, sitruunalla ja suolattomilla ja sokerittomilla mausteilla. Alkoholi on ehdoton nounou! 

Miksi minä sitten teen tämän?

Lähdin toteuttamaan kuuria juurikin tuon puhdistumisen takia! Kesän aikana on tullut vedettyä sitten vaikka ja mitä ääntä kohti. Ja se on ollut ihan huippua! Siis olen niin nauttinut kaikista herkuista ja muista, mutta olo on nyt sellainen, että jonkun potkun tässä tarvitsee, että homma lähtee taas rullaamaan oikeeseen suuntaan. Eli ei, en halua laihduttaa (vaikka ei se haittaisi, että tulleet kesäkilot lähtisi pois :D) vaan yksinkertaisesti haluan aloittaa syksyn "puhtaalta pöydältä"


Siinä pieni tietoisku näin maanantain kunniaksi. Olen nyt tämän päivän noudattanut valkoista päivää ja ainakin vielä on ihan hyvä olo! Tulen varmasti jakamaan tämän kuukauden aikana vielä lisää samaisesta aiheesta :)!  Palaillaan 👄


Minua voi seurata myös:

Instagramissa @minnaeveliina

Snapchatissa @minnaeveliina



Facebookissa @MinnaEveliina

Kommentit

Suositut tekstit