Motivaatio kohdillaan

Heipparallaa ja oikein hyvää maanantaita ja alkavaa uutta ihanaa viikkoa 😍 Mulla on nyt jo sellanen kutina, että tästä viikosta tulee ihan superkiva! Oon suunnitellu jo kaikki viikon treenit valmiiksi ja intoa on. Meinaa en ole käynyt viimeisen kuukauden aikana kun ehkä kerran salilla.

Niinkuin jo aikaisemmasta postauksesta selviää, olen ollut kehonpuhdistuskuurilla ja sen 28 päväin tiukka ruokavalio on nyt päättynyt ja on aika palata omiin vanhoihin ruokatottumuksiin. Olikin jo aika ikävä puuroa! Mutta niin, en tosiaan ole yksinkertaisesti jaksanut kuurin aikana käymään salilla. Työpäivät ja 2x viikossa cheerleading- harkat ovat vieneet kaikki mehut kropasta.

Toisaalta tämä on tehnyt erittäin hyvää ja olen oikeastaan nauttinut tästä pienestä tauosta. Nyt on taas energiaa ja motivaatiota mennä sinne salille.  Joskus paussi on paikallaan.

Ajattelin jakaa teillekin löytämäni bootychallengen, jonka löysin yhdestä blogista, jota luen. Bootychallengeen kuuluu siis kolme eri treeniä, jotka painottuvat erityisesti takaliston kasvattamiseen. Kokeilen näitä treenejä nyt kahden kuukauden ajan ainakin ja katsotaan mitä tuloksia siitä syntyy! Haasteen voit käydä lukemassa täältä,

Ja nyt muistutuksena teille, käyttäkää hyvät ihmiset nettiä hyväksenne, kun suunnittelette treenejä! Koko internetti pursuaa ilmaisia treeniohjelmia ja vielä videoiden kera. Ei sitä aina tarvitse käyttää hirveästi rahaa kaikenmaailman valmennuksiin ym. Toki, ei siinäkään mitään väärää ole!:) Mutta jos vähän jaksaa nähdä vaivaa ja etsiä niin saat kyllä yksinkertaisen saliohjelman koostettua ihan vain etsimällä internetistä eri treeniohjelmia.

Minulla tämän viikon treenit menevät näin:
       
      Maanantai: Bootychallengen treeni1
      Tiistai: salitreeni ylävartalo
      Keskiviikko: LEPO venyttelyä
      Torstai: Bootychallengen treeni2 sekä cheerharkat
      Perjantai: salitreeni ylävartalo
      Lauantai: LEPO venyttelyä
     Sunnuntai: Bootychallengen treeni3



Eli tästä ei voi tulla kuin hyvä viikko! Myöhemmin viikolla olis luvassa vähän taas videota ja muuta mukavaa! Palaillaan!:)



Minua voi seurata myös:

Youtube-kanava minna_eveliina

Instagramissa @minna_eveliina

Snapchatissa @minna_eveliina


Facebookissa @MinnaEveliina




Kommentit

Suositut tekstit